Samen met de leveranciers van verpakkingsmaterialen is Victoria Trading continu bezig om verpakkingen en disposables te verduurzamen. Bijvoorbeeld door steeds meer gebruik te maken van gerecycled materiaal en door single-use plastic zoveel mogelijk terug te dringen. Zo hebben we inmiddels 50% van de 13 miljoen PET-bekers vervangen voor gerecycled plastic waarin onze leden bijvoorbeeld smoothies serveren. En adviseren wij de leden om niet meer actief rietjes te verstrekken aan de counter of deze te vervangen voor papieren varianten. 


Een goed doordachte verpakking draagt bij aan de beleving, smaak en ervaring van de gast. Wij houden daarbij verschillende zaken in het vizier: voedselveiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Met nieuwe wet- en regelgeving in de maak, kiezen wij proactief voor duurzamere opties. Daarbij letten we op materiaalkeuze, materiaalreductie en recycling. Jaarlijks evalueren wij of de verpakkingen nog voldoen aan onze kwaliteits- en duurzaamheidseisen en of deze nog aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

 

“Door een zeer intensieve samenwerking en het juiste duurzame doel voor ogen te houden, maken we elke keer weer een verbetering in de keten van disposables”.
 

Lex Roos, Vermaat Groep

Meer cases

Contact

U kunt direct contact met ons opnemen via onderstaand
e-mailadres of via het contactformulier.

 info@victoriatrading.nl


Jan Vugts

Jan Vugts

Director
Lex Marks

Lex Marks

Senior Buyer
Daan Klein

Daan Klein

Buyer
Roel Pluymaekers

Roel Pluymaekers

Business Analyst

2019 Victoria Trading | Privacy Policy