De grootste gespecialiseerde inkoopcoöperatie binnen foodservice en hospitality
 

Victoria Trading vertegenwoordigt de belangen van acht toonaangevende spelers uit de volle breedte van de foodservicesector: van hotellerie tot catering en van leisure tot on-the-move. Dankzij onze kritische massa en gezamenlijke expertise kunnen wij besparingen realiseren en waarde creëren op manieren die voor onze leden individueel buiten bereik liggen. 

Over ons

Victoria Trading is opgericht voor en door de leden. Het is onze ambitie om het meest vooruitstrevende inkoopplatform voor de Nederlandse foodservicebranche te zijn. Met een gestapeld inkoopvolume van zo’n 400 miljoen euro inkoopwaarde zijn wij in staat om de markt in beweging te brengen en nieuwe oplossingen te creëren die eerder niet haalbaar waren. Wij helpen inkoopprocessen te optimaliseren, met een duurzaam rendement – voor onze leden en voor de wereld – tot gevolg.

Paper cups
Viennoiserie
Frites
Sinasaappelen
Duurzame eieren
Binnenlandse kaas
Koffie
Vleeswaren

Onze leden

Samen inkopen voor een korte en duurzame keten

Samen zijn we veel efficiënter, veel duurzamer, komen we dichter bij de bron en dichter bij de wensen van de gast. We behalen schaalvoordelen en werken aan efficiency in de keten door onze volumes te bundelen, processen te harmoniseren, logistiek te stroomlijnen en assortimenten te optimaliseren.

Lid worden

Victoria Trading staat open voor toetreding van nieuwe leden. Nieuwe leden worden getoetst aan specifieke selectiecriteria, o.m. rond inkoopwaarde, marktfocus en duurzaamheidsbeleid. 
 

Interesse om lid te worden?

Laat het weten via het contactformulier!

Bezoek de website van onze leden

"Samen kunnen we baanbrekende oplossingen creëren" 

Cases

Benieuwd wat we afgelopen jaren vanuit onze gezamenlijke inspanning zoal voor elkaar hebben gekregen? Bekijk hier een aantal van onze cases. 

Leveranciers

Met onze leveranciers werken we intensief samen om producten op maat te ontwikkelen. Samen innoveren we op op het gebied van kwaliteit, verpakkingen en duurzaamheid. In veel gevallen kunnen we de breedte en diepte van assortimenten beperken door kleine product- en verpakkingsverschillen in assortiment tussen de leden te vermijden. Hierdoor wordt de productie en distributie ook efficiënter en voordeliger voor leverancier en groothandel.

Onze leden nemen de veiligheid van hun gasten zeer serieus. We nemen daarin geen enkel risico. Nooit. We selecteren uitsluitend leveranciers die hun kwaliteit en levering jaarrond kunnen garanderen. De hoogste eisen van ketentransparantie, voedselveiligheid en productsafety zijn daarbij onze minimale norm.

Leverancier worden?

We dagen de industrie uit om met vooruitstrevende voorstellen te komen die de keten van farm to fork helpen verkorten en verduurzaming versnellen. Heb je een innovatief product dat slimmer, gezonder, beter of duurzamer is? Pitch je idee bij ons! 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatiestructuur

De leden van Victoria Trading zijn eigenaar van de coöperatie. Initiatieven voor nieuwe inkooptrajecten worden altijd geïnitieerd vanuit de leden. Binnen Victoria Trading zijn de beste inkopers uit de Nederlandse foodservice verenigd. We delen kennis, netwerk en systemen voor een optimaal resultaat.

Het totale inkoopteam bestaat uit zo’n 25 inkopers en wordt facilitair en procesmatig ondersteund door onafhankelijk inkoopbureau Real Result. Vanuit Real Result is een dedicated kernteam verantwoordelijk voor alle Victoria Trading inkoopactiviteiten. 

Het dagelijks bestuur van de coöperatie telt twee (wisselende) afgevaardigden vanuit de leden en wordt geleid door een onafhankelijke bestuursvoorzitter. Zo is onafhankelijkheid altijd gegarandeerd. Per inkooptraject wordt een projectteam opgesteld, bestaande uit gespecialiseerde categorie-inkopers vanuit de leden en een onafhankelijke senior inkoper vanuit Real Result die de gehele tender coördineert en begeleidt. 

Gosse Visser

Bestuursvoorzitter

Onze aanpak

  • Wij werken niet met standaarddeals. Elke overeenkomst wordt op maat gemaakt.
  • Wij opereren onafhankelijk en zijn aan geen enkele partij gelieerd.
  • Onze deals snijden hout. Bij elk tendertraject is deelname van minimaal drie van de leden gegarandeerd.
  • Victoria Trading sluit overeenkomsten met bindende afspraken voor de leden gedurende de looptijd.
  • Details over deals worden uitsluitend gedeeld met leden die erin participeren.
  • Alle leden participeren actief. Ze zijn inhoudelijk betrokken bij het beleid en de diverse inkooptrajecten. Minstens 8 keer per jaar komen de leden bijeen voor overleg.
  • Wij kiezen nadrukkelijk voor langetermijnsamenwerking op basis van vertrouwen, transparantie en gelijkwaardigheid.

Contact

U kunt direct contact met ons opnemen via onderstaand
e-mailadres of via het contactformulier.

 info@victoriatrading.nl


Jan Vugts

Jan Vugts

Director
Lex Marks

Lex Marks

Senior Buyer
Daan Klein

Daan Klein

Buyer
Roel Pluymaekers

Roel Pluymaekers

Business Analyst

2019 Victoria Trading | Privacy Policy